full screen background image

Kiinteistökuningatar Kaisa ja Piilonkiertäjät yhteistyöhön

Kyseessä on Suomen mittakaavassa erityinen sopimus, jonka ovat solmineet Piilonkiertäjät ry ja Uudenmaan Viva Oy / Arvoasunnot LKV. Sopimus on pitkäkestoinen, ja Piilonkiertäjät saa sopimuksen myötä merkittävää taloudellista tukea pystyäkseen panostamaan jatkossa harrastukseensa entistä enemmän. Arvoasunnot saa käyttöönsä Piilonkiertäjien kokemukset menestyvän tiimin rakentamiseksi sekä urheilulliset ja toiminnalliset TYKY-päivät. Arvoasuntojen toimintakulttuuri vastaa sitä mitä Piilonkiertäjien toiminta on ollut ja tulee olemaan – molemmat toimivat alallaan hieman poikkeuksellisesti ja osin perinteitä rikkoen, kuitenkin toiminnan ollen ammattimaista, vastuullista ja luotettavaa. Arvoasunnot LKV on eri medioistakin tuttu arvoasuntojen välitysyhtiö, jonka liiketoimintajohtajana toimii Kiinteistökuningatar-Kaisana tunnettu Kaisa Liski.