Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Onnistumisia ja epäonnistumisia SM kilpailuissa. full screen background image

Onnistumisia ja epäonnistumisia SM kilpailuissa.

Palvelukoirien SM kilpailuissa Tampereella jäseniemme  kohdalla koettiin onnistumisia ja epäonnistumisia. Sanna Hurri ja Tara ajoivat kisojen parhaan jäljen 99 pist.Tottelevaisuus parilla oli hienoa, mutta yksi iso tekninen virhe ja muutamat pienet tiputtivat pisteet 84:ään. C-osassa tottelemattomuus koitui parin turmaksi josta seurasi hylkäys. Sari Niiranen ja Ukko esittivät kisojen voimakkaimman tottelevaisuuden, yhden ison teknisen virheen -5 pist. johdosta pisteet 93. C-osassa pari palkittiin kisojen parhailla c-osan pisteillä 96. A-osassa harmittava epäonnistuminen ja pisteet 56 mikä tiputti parin kultamitalitaistosta. Mika Lindberg ja Mahti tekivät tasaisen varmaa työtä A 93 B 90 C 86, c-osassa näkyi rutiinin puute muutamina virheinä. Tästä huolimatta sijoitus SM 5 ja paikka FCI:n MM kilpailuihin Tsekkeihin syyskuussa 2013 jossa Mika toimii myös joukkueenjohtaja. Kilpailijapaikan myötä Mika jättää Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Tanskassa väliin. Piilonkiertäjät onnittelevat Suomenmestari Tommi Vanhalaa & Troyen`s Yrmy sekä hopealle yltänyttä Petri Vänniä & Pysäkin Bosti Pate unohtamatta hienosta pronssin arvoisesta suorituksesta Susanna Tuuria & Ruutipussi Gladiaattori.

Kommentit

  1. Kirjoittanut Paavo Rapila

  2. Kirjoittanut Mika Reijonen