Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uudet sivut avattu! full screen background image

Uudet sivut avattu!

Piilonkiertäjien kotisivujen ulkoasua ja sisältöä on työstetty yhteistuumin, mutta tekninen toteutus annettiin ammattilaiselle. Päivityksiä alkaa sivuillemme kertymään sitä mukaa, kun kokeita ym. tapahtumia pidetään. Tulossa mm. kuulumiset palveluskoirien SM-kilpailuista, joissa seurallamme on muutaman jäsenen edustus IPO:ssa. SM-kilpailut pidetään Pirkanmaalla 9.-11.8.2013. Lisäksi 24.8. järjestämme omalla kentällämme IPO-kokeen. Galleriasta löytyy kuvia kentällämme 18.5.2013 järjestetystä kokeesta, ja uusia kuvia eri tapahtumista on luvassa tasaiseen tahtiin. Youtuben puolelle lataillaan videoita niin kisoista kuin treeneistäkin. Hyvää ja tuloksellista kesää, toivottaa Piilonkiertäjät 🙂