Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Emännät Tsekeissä – kisaraportti Sannalta FMBB IPO MM 2015 kisoista full screen background image

Emännät Tsekeissä – kisaraportti Sannalta FMBB IPO MM 2015 kisoista

Saavuimme lauantaina Ruutipussi Emännän kanssa Pisekkiin. Taran juoksujen osuttua kisojen ajaksi, järjestäjät olivat järjestäneet oman jälkipellon, mutta ei tottiskenttää, jälkipellon saimme vasta maanantaina tietoomme. Arvonnat olivat tiistaina ja kuinkas ollakaan juoksunartut nostivat omasta paikasta suoritusajat. Ja kuinkas ollakkaan kaikki juoksunartut olivat keskiviikkona samassa jälkiryhmässä. Kävin keskiviikkona Taran kanssa tekemässä treenijälen ja onneksi kävin. Taralle sais ajaa monta päivää putkeen jälkeä, että tasapainottuisi. Keskiviikkona ilma oli sateinen, mutta suorituksen aikana satoi vain pikkusen vettä. Siirtymä ei ollut mielestäni pitkä, vaikka oli pellon toisessa reunassa. Ilmottautuessa Tara vain nosti viettiä ja tarjosi hyvää kontaktia minuun. Paalulla olisi saanut olla matalemmassa vireessä. Ensimmäisellä suoralla olisi saanut olla tarkempi. Jälki oli helppo ja askeleitten etäisyydet lyhyet, kulmat oli tallattu erikoisesti ja Tara jälesti ne hemmetin hyvin. Esineet olivat hitaat, joista meni pisteitä. Tuomari sanoi arvostelussa minun perässä kulkemisesta, en saa oikaista tai mennä jäleltä pois, on kuulemma sääntöjen vastaista, mutta tällä kertaa hän ei ota pisteitä siitä. Miten siellä nyt saa ohjata ja kulkea perässä, tiedä sitä… Jäljestä saatiin 96 pist. Ja kun ne juoksut osuivat kisoihin niin meillä ol välipäiviä, kun tottis ja purut olivat lauantaina. Välipäivinä katselin muitten suorituksia ja yritin rentoutua… Hikinen lauantai… Ensin viralliset harjoitukset piti olla klo 16.20, mutta ne aikaistettiin klo 16.00. Kisaparkkiin sai auton ajaa puolta tuntia ennen suoritusta, mutta kuinkas ollakkaan en saanut ajaa sinne. ”Ei englantia puhuva” mies yritti selittää, että saan ajaa vasta klo 15.55 auton parkkiin ja minä yritän englantia miehelle, että meillä alkaa klo 16.00 harjotukset. Viralliset harjotukset olivat kuulemma aikaistettu, mutta sitten sinne oli laitettu jokin turva-aika ja harjotukset kuitenkin oli samaan aikaan ku oli aiemmin tiedotettu. Mietin pitkään ja monesti mitä teen virallisissa, kun kaikki on samana päivänä. Tein vain vähän seuraamista, esteet ja eteenmenon. Otin riskin ja en tehnyt piilonkiertoja. Jälkikäteen viisaampana, harjotuksia pitää muuttaa, jos juoksut osuu kisoihin. Virallisten harjoituksien jälkeen tuli kaatosade ja kova tuuli, sitä kesti tauon ajan. Onneksi se lakkasi niin nopeasti kuin tulikin. Tottikseen valmistautuminen ei onnistunut tällä kertaa, olen yleensä ennen suoritusta käynyt mielessä kisakuvion vielä lävitse, nyt en saanut semmoista rauhaa tehtyä. Lähdin tottikseen hermostuneena, en ollut oma itseni. Tottiksessa Tara ol hieman löysä, liikkeestä istumiseen jouduin antamaan toisen käskyn (oli menossa eteenmenoon), liikkeestä seisomisessa Tara meni maihin (taasen kerran). Noudoissa kosketti tulomatkalla estettä ja maasta noudossa pureskeli vähäsen kapulaa. Eteenmenossa ei mennyt heti maihin, mutta ei tarvinnut antaa toista käskyä. Saimme pisteitä 83. Purut… Piilonkierrot olisi saanut olla tiiviimmät, Taran tökkäsi tassulla maalimiestä kun män kutoselle. Ootellessani piilolla tuomarin lupaa käskeä koiran sivulle, Tara ennakoi, mutta jatkoi vartiointia. Pakopaikalle tykkäsin kun Tara ol hallinnassa, toinen irrotus hieman hidas? (videolta katsottuna). Vartioinnissa kun lähestyin, Tara vilkuili miua. Selkäkuljetuksessa ol hallinnassa, irrotti nopeasti, mutta kun lähestyin niin häiritsi pikkusen maalimiestä tassuilla. Sivukuljetuksesta tykkäsin, meinasin vain antaa maalimiehelle pampun Pitkässä liikkeessä Tara irrotti hyvin, mutta vartioinnissa tassuilla häiritseminen yltyi. Viimeinen sivukuljetukseen olen todella tyytyväinen. Pisteitä män noihin tassuhäiritsimisiin. Pisteitä 75. Yhteensä 254 pist. Ja lopullinen sijoitus 66. Eipähän reenaaminen lopu Sunnuntaina katottiin finaaleja ja shoppailtiin kisapaikan kojuilla Virpin kanssa. Maanantaina lähdettiin Prahaan, kokoonpanolla: Terhi, Miikka ja pikku vauva, Virpi, Toni ja miä. Yritettiin shoppailla, mutta väsymys iski Paluulentoni ol tiistai-iltana. Ensimmäistä kertaa olin Tsekeissä, mukava maa, halvat juomingit ja ruoka, rento meininki. Kisasuoritukset voisin tehdä uusiksi mutta jääpähän hampaankoloon jotaki. Kiitokset joukkuelaisille, mukavasta seurasta. Kiitokset Piilonkiertäjät, Timppa puruista ja muita meitä auttaneita. Reeniä lissää ja kohti SM- ja RM-kisoja Karkeloissa nähdään. Sanna Hurri & Ruutipussi Emäntä ”Tara" Kuvat @ Susanna Korri (IPO-joukkueen johtaja 2015) hurri1 hurri2 hurri3 hurri4