Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Who bites the best @ Kirkkonummi 6-7.6.15 full screen background image

Who bites the best @ Kirkkonummi 6-7.6.15

Kesäkuun 6.-7. päivä järjestettiin Kirkkonummella IPO- rotuottelu nimellä Who Bites the Best. Näissä kisoissa mekin Ärrin (Belgeleen Poliisi) kanssa kävimme, osana belgianpaimenkoirien joukkuetta. Joukkuekultaa sieltä pukkasi mukaan, vaikka oma henkilökohtainen suoritus olisi vaatinut vielä hiomista vähän sieltä sun täältä. Onneksi joukkueessa tuli riittävästi onnistumisia pyttyjen kotiin saamiseksi, eikä mahdolliset epäonnistumiset varmaankaan kauaa kenenkään mieltä painaneet hyvässä ja rennossa kisatunnelmassa. Tällainen eri rotuja yhteen kokoava, ja vähän rentomielinenkin kilpailu sopisi hyvin suomalaisten IPO-koirien kisakalenteriin jatkossakin. Hyvä tilaisuus saada koiralle kokemusta, kellottaa tilannetta tai päästä kisaviikonlopun reissuun ja hotelliaamiaisen ääreen, kukin omien tarpeidensa mukaan. Allekirjoittaneella oli kaikki nämä intressit mielessä ilmoittautumispäätöstä tehdessä 😊 Kisasta on monia mainioita kuvaotoksia, mutta oma suosikkini on kuva Ärrin tottelevaisuus suorituksesta, jossa tuuli tuivertaa koiran tukan jakaukselle. Merja Kopra Kuvat: Soile Jalkanen image image