Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Sanna ja Tara FCI MM-kisoihin Sveitsiin 10.-13.9 full screen background image

Sanna ja Tara FCI MM-kisoihin Sveitsiin 10.-13.9

"Emännät" Sanna Hurri ja Ruutipussi Emäntä, eli Tara, on valittu jälleen SM-kisasuoritusten perusteella edustamaan Suomen joukkuetta, ja Piilonkiertäjät ry:tä Sveitsiin kaikkien rotujen IPO:n MM-kilpailuihin.
Tänä vuonna MM-kisat pidetään Sveitsissä 10.-13.9.
Linkki virallisille kisasivuille: http://www.fciwm2015.ch/english/fci-ipo-wc-2015/ Oheisessa kuvassa Tara chillailemassa Fitdog-palautusjuoman jälkeen: Tara