Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Emännät maailmalla – yhteenveto kaudesta -15 full screen background image

Emännät maailmalla – yhteenveto kaudesta -15

  Emännät.com Kirjotellaan vähäse loppu vuoden kisoista… Tän ois voinu tehä aikasemminki, mutta kirjottelu ei oo meikäläisen parhaimpia puolia 🙂 Alotellaan mihin jäätiin, Sveitsin FCI IPO kisat syyskuussa. Siellä tulos A91 B90 C88 pist. 269 sij. 50 Pieniä kalliita juttuja joka osa-alueella, mutta etiäpäin rämmitään. Mukava reissu, ajeltiin Ranskassa ja Saksassa treenaamassa. Komiat maisemat olivat. Saksan puolella kolaroin moottoripyörän kanssa, onneksi kaikki säily hengissä, ja tämä tottakai sattui syntymäpäivänä… Kiitokset joukkueelle tuesta!! Muuten reissu ol tosi mukava ja antoisa, vaikka ei tää neitonen Saksaa hirmusesti ymmärrä ja varsinki Ranskaa mitä siellä seudulla enimmäisekseen puhuivatten, mut onneksi on viittomakieli 🙂 Ja sitten takaisin kotimaahan kisaamaan… IPO RM kisat lokakuussa. Siellä A94 B91 C93 pist. 278 sij. RM2 Meinasiin et nää kisat on viimoiset, että näistä Tartuli pääsee eläkkeelle… Mut ei vielä pääsekkään. RM:sta joukkuepaikka FMBB:n Ranskaan. Tartsuli ei haluu päästä vielä eläkkeelle… Kiitokset Piilonkiertäjät ja yhdistyksen sponsori FitDog!! Kiitokset omat sponsori Josera ja RengasCenter/Kantolan Rengas Mikkeli!! Kiitokset maalimiehille Timo Salminen, Teemu Parviainen ja Toni Silventoinen!! Kiitokset kaikille meitä auttaneille!! Oikein Hyvää ja Menestyksekästä vuotta 2016, Nähdään kisakentillä!! Toivottaa Emännät ja jälkikasvu!   ps aattelin kirjoittaa tälleen omana ittenä ps2 niin Sanna Hurri oli nimi jos joku ei viel tunnistanu 🙂