Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/piilonkiertajat/public_html/wp-content/plugins/x_easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Emännät Ranskassa – Sanna ja Tara FMBB IPO MM kilpailuissa full screen background image

Emännät Ranskassa – Sanna ja Tara FMBB IPO MM kilpailuissa

Emännät lähtivät pitämään Piilonkiertäjie, ja toki Suomenlippua ylhäällä jälleen maailmalle, mutta sivuston artikkelivastaava on vähän jälkijunassa. Toivotetaan Sannalle hyviä virheettömiä ohjauksia ja lurppakorvalle täyden otteen puruja 🙂 Jäädään seuraamaan kisojen etenemistä ja raportoidaan nyt sitten vähän nopeammalla tahdilla.. 054937_p